Wij zien je talent

Raymon, Esther, Daniëlle en Lindy zijn Inventus.
Een CV is stap 1. Daarnaast heb je je vast weleens afgevraagd: wat drijft mij? Wat doe ik graag? Waar liggen mijn sterke en zwakke punten? Maakt mijn werk me gelukkig? Werk ik graag op de voorgrond of liever wat meer teruggetrokken? Neem ik graag het voortouw, of volg ik?

Wij zijn er van overtuigd
Jij bent meer dan je CV! Je dromen, drijfveren, valkuilen en ambities zijn namelijk zeker zo belangrijk. Wij gaan mee in die ontdekkingstocht op zoek naar jouw nieuwe baan! Met onze ruime ervaring in arbeidsbemiddeling en de persoonlijke aanpak met behulp van de TMA (Talent Motivatie Analyse), matchen we je aan een organisatie waarin jij sterk tot je recht komt.

Zo vinden we de baan die bij jou past!

Raymon van der Spaan

Aanvoerder

Esther Verschuren

Matchmaker

Daniëlle Heck

Matchmaker

Lindy van Zuilekom

Social media & communicatie

Ben jij toe aan een nieuwe baan?

Wij ontdekken in jou, jezelf

Je bent meer dan je CV

Wij willen je leren kennen. Want een CV is een leuk lijstje, maar jouw persoonlijkheid is voor ons vele malen belangrijker. Jouw unieke IK bepaalt of je wel of niet in je nieuwe baan plezier hebt en je talenten écht kwijt kunt.

Wij nemen je aan de hand en ontdekken samen met jou wat je toekomstdromen zijn, wie jij als persoontje bent en in welke toffe job jouw kwaliteiten perfect tot hun recht kunnen komen.

Bel me terug

Wij ontdekken in jou, jezelf

Mensen gemotiveerd, effectief en succesvol op de juiste werkplek

Als werkzoekende wil je iedere dag resultaten laten zien, doen waar je goed in bent, passen in een team. Dat haal je niet even snel uit 1 gesprekje of een CV. Wij halen dat wél uit onze TMA Analyse. Een effectief bewezen methode die we met de kandidaat doorgaan. Hieruit blijken de drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. De uitkomst zetten we in bij selectievragen, ontwikkeltrajecten, beroepskeuzes en reïntegratievraagstukken.

<<< Bekijk hiernaast het filmpje over onze TMA aanpak

Door de ogen van onze kandidaten

Benieuwd hoe we jouw talenten naar boven halen?

We geven je graag inzicht in onze persoonlijke aanpak!

#welkom #kijkjeindekeuken @Inventus

“Inventus heeft gekeken naar mijn talenten en daar een passende baan voor gevonden. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk.”

Marloes

“Het personeel bij Inventus is super gemotiveerd merk ik aan het contact met hen. Wanneer ik vragen heb kan ik altijd bij ze terecht en word ik vrijwel direct geholpen.”

Cindy

Aanbevolen voor jou

BedrijvenKandidatenTrendswerkvloer
16 november, 2020

De gevolgen van het coronavirus op de uitzendbranche

31.000 banen minder Ondertussen hebben we al maanden te maken met de coronacrisis. De crisis heeft tot nu toe al flinke verliezen geleden. Vooral in de horeca en toeristische sector…
BedrijvenKandidatenTrendswerkvloer
29 juli, 2020

Bouwvak … noodzakelijk of gewoon traditie?

Rust op straat Hier op kantoor hadden we het er over; in het zuiden van het land is de BOUWVAK begonnen. De wegen zijn weer zo rustig als tijdens het…
BedrijvenKandidatenTrendswerkvloer
19 juni, 2020

Zomer op de werkvloer

Zomer in je bol Aankomende zondag (21 juni) is het de langste dag van het jaar en is het vanaf dan ook officieel zomer. Van zomers weer hebben wij de…
Inventus Wist-je-datjes

Download hier de NBBU CAO

Tot 1 juli 2019 geldt voor uitzendkrachten de NBBU-CAO. Sinds 1 juli 2018 zijn er enkele tussentijdse aanpassingen doorgevoerd. In de bijgaande pdf kan je de huidige CAO nalezen. Op de website van NBBU vindt je meer toelichting over de CAO en zijn versies in Duits, Engels en Pools verkrijgbaar. KLIK HIER om naar de website van NBBU te gaan. 

Bekijk hier de NBBU-CAO: NBBU_CAO_Uitzendkrachten_2018_DEF

Wat staat er nu allemaal op mijn loonstrook

Op je loonstrook vind je al je gegevens over

  • Periode waarin je gewerkt hebt
  • Je bruto uurloon
  • Je netto te ontvangen uitbetaling
  • Of je wel of geen loonheffingskorting ontvangt
  • Wachttijd compensatie bij ziekte
  • Hoe lang je nog betaald vrij kunt nemen
  • Je bankrekening waarop je je salaris ontvangt
  • Ons contactpersoon: Raymon van der Spaan

Bekijk hier de pdf met een voorbeeld loonstrook MET uitleg: loonstrook

Als je nog vragen hebt dan kun je ons natuurlijk altijd bellen 076-5036611.

Uren verwerking en verloning

Wanneer ontvang ik mijn loon?
Inventus verloont altijd op woensdag. Je hebt de keuze om per week, per 4 weken of per maand betaald te worden. Bij alle betalingen geldt dat je eerst de gehele periode gewerkt moet hebben, voordat er betaald kan worden. Je ontvangt loonstroken en jaaropgaven automatisch per mail.

Waar vul ik mijn uren in?
Je voert wekelijks je uren online in in het portal of de app. We sturen je hiervoor een mail met jouw inloggegevens. Vul je uren uiterlijk elke maandag in en accordeer deze ook. Jouw leidinggevende krijgt deze uren dan om goed te keuren zodat wij ze kunnen verwerken.

Zijn jouw uren niet woensdag binnen, dan is de kan groot dat je niet dan verloond wordt.

Hoe vul ik mijn uren juist in?
Het is belangrijk dat je je uren in de juiste week in vult; de uren voor de komma; de minuten na de komma. Als je bijvoorbeeld 7 uur en 30 minuten hebt gewerkt, vul je in 7,30 en NIET 7,5.

Sla de uren op EN bevestig (accordeer) ze ook. Bij het kopje reserveringen kan je je vrije uren invullen; deze kan je ook doorgeven aan ettenleur@inventus.nl

Vrij of ziek

Heb ik recht op vakantieverlof, vakantiegeld en overige reserveringen?
Als je voor Inventus werkt, bouw je reserveringen op voor vakantiedagen (24 op jaarbasis bij een fulltime dienstverband). Op je loonstrook kan je terugvinden hoeveel reserveringen je hebt opgebouwd. Als je een vrije dag wilt laten uitbetalen kan dat als je voldoende reserveringen hebt. Als je stopt met werken via Inventus, worden alle openstaande reserveringen binnen 6 weken aan je uitbetaald.

Wie bepaalt er of ik een vrije dag kan nemen?
Een vrije dag opnemen doe je altijd in overleg met het bedrijf waar je werkt. Als zij goedkeuring geven, dan is het voor ons ook goed. Registreer deze vrije dag wel in de portal of geef ze aan ons door op ettenleur@inventus.nl.

Ontvang ik loon op feestdagen?
Je krijgt van Inventus feestdagen uitbetaald naar de uren die je normaal op die dag gewerkt zou hebben. Werk je normaal niet op die dag dat de feestdag valt, krijg je ook geen feestdag uitbetaald.

Wat moet ik doen als ik ziek ben?
Als je ziek bent meld je dit voor 09.00 uur bij het bedrijf waar je werkt en bij Inventus (076 503 6611). Inventus registreert jouw ziekmelding bij het UWV. Na 2 wachtdagen krijg je van het UWV waarschijnlijk een uitkering. Let op: de ziekmelding gaat pas in op het moment dat je jezelf ziek meldt bij Inventus, en dus niet met terugwerkende kracht.

Wat moet ik doen als ik weer beter ben?
Als je beter bent dan bel je met Inventus. Zorg ook dat je je beter meldt op de site van het UWV: https://www.uwv.nl/particulieren/formulieren/betermelden.aspx

Diverse

Veiligheid
Ben altijd bewust van de geldende veiligheidsregels binnen het bedrijf. Lees het vluchtplan en weet waar de brandblussers en nooduitgangen zijn. Vraag ook voor de zekerheid wie de BHV-er is. Zorg er ook voor dat je de persoonlijke beschermingsmiddelen draagt die voorgeschreven zijn in de ruimte waar je werkzaam bent.

Ongewenst gedrag
Mocht je op je werk met ongewenste situaties te maken krijgen, dan kun je hiervoor altijd bij ons terecht. We zullen hier altijd discreet en vertrouwelijk mee omgaan.